ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Αν δεν βρείτε απάντηση σε αυτό που θέλετε να ρωτήσετε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου;
Ο μέσος χρόνος για να ακυρώσετε την παραγγελία σας είναι 2-3 ώρες και αυτό πριν προλάβει να επεξεργαστεί από το αρμόδιο τμήμα. Εάν επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας σας παρακαλούμε καλέστε μας στο 2641031878 η στείλτε μας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πως μπορώ να βεβαιωθώ ότι έκανα σωστά την αγορά μου;
Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας θα λάβετε ένα επιβεβαιωτικό email ότι η παραγγελία σας είναι στο στάδιο της επεξεργασίας κ ότι σύντομα θα είναι κοντά σας.
Γιατί δεν γίνεται δεκτή η πιστωτική μου κάρτα;
Ενδέχεται να υπάρχουν διάφοροι πιθανοί λόγοι που δεν γίνεται δεκτή η πιστωτική σας κάρτα, σε αυτή την περίπτωση απευθυνθείτε στην τράπεζα σας για να σας ενημερώσει για τους λόγους που δεν γίνεται δεκτή.
Επιβεβαιώσατε την παραγγελία μου αλλά έχω λάβει ένα email που με ενημερώνει ότι δεν υπάρχει απόθεμα στο συγκεκριμένο προϊόν. Γιατί συνέβη αυτό;
Δυστυχώς παρόλο που το σύστημα μας κατά την παραγγελία σας έδειξε ότι υπάρχει απόθεμα στο συγκεκριμένο προϊόν , κατά την συλλογή του από την αποθήκη μας διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε διαθέσιμο. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να ακυρωθεί η παραγγελία σας και υποχρεούμαστε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε.
Πως θα γνωρίζω ότι έχετε παραλάβει το επιστρεφόμενο προϊόν;
Μόλις παραλάβουμε το προϊόν και εφόσον πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να γίνει η αλλαγή τότε θα ενημερωθείτε μέσω email ή τηλεφωνικά από το αρμόδιο τμήμα.
Τι γίνεται σε περίπτωση που απουσιάζω κατά τη διάρκεια παράδοσης της παραγγελίας μου;
Στην περίπτωση όπου απουσιάζετε τότε ο courier θα επιχειρήσει να έρθει σε επικοινωνία μαζί σας δυο επιπλέον φορές τις επόμενες εργάσιμες μέρες. Εάν και τότε δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία του μαζί σας , η παραγγελία σας θα επιστραφεί αυτομάτως σε εμάς.

Copyright © 2018 ZARK. All Rights Reserved.