ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Στην ZARK ενδιαφερόμαστε για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και θα θέλαμε να είμαστε διαφανείς σχετικά με τον τρόπο επεξεργασίας τους. Επίσης εδώ Θα βρείτε και επιπλέον πληροφορίες για κάθε επεξεργασία των δεδομένων σας κατά τη διάρκεια της συνεργασία σας μαζί μας.

Είμαστε η ZARK ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ εταιρεία που δραστηριοποιείτε στην Ελλάδα σχετικά με την πώληση προϊόντων με τον διακριτικό τίτλο ZARK.

Διεύθυνση: Πλατεία Ειρήνης 3 Αγρίνιο 30100 Ελλάδα και ηλεκτρονική διεύθυνση του υπευθύνου προστασίας προσωπικών δεδομένων dataprivacy @zark.com.gr

Ανάλογα με το σκοπό για τον οποίο επεξεργαζόμαστε κατά καιρούς τα δεδομένα σας, χρειάζεται να επεξεργαστούμε ένα ή περισσότερα από τα δεδομένα σας, τα οποία γενικά θα είναι, κατά περίπτωση, τα ακόλουθα: τα στοιχεία ταυτότητας σας (για παράδειγμα, το όνομα, το επώνυμό σας, τη γλώσσα και τη χώρα από την οποία αλληλεπιδράτε μαζί μας, στοιχεία επικοινωνίας κ.λπ.); οικονομικές πληροφορίες και πληροφορίες συναλλαγών (για παράδειγμα, στοιχεία πληρωμής ή της κάρτας σας, πληροφορίες σχετικά με τις αγορές σας, παραγγελίες, επιστροφές κ.λπ.); δεδομένα σύνδεσης, γεωγραφικής θέσης και περιήγησης στο Διαδίκτυο . Εμπορικές πληροφορίες (για παράδειγμα, αν έχετε εγγραφεί στο ενημερωτικό μας δελτίο), πληροφορίες για τα γούστα και τις προτιμήσεις σας. Να θυμάστε ότι όταν σας ζητάμε να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας δεδομένα για να έχετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε λειτουργία ή υπηρεσία της πλατφόρμας, θα παρατηρήσετε ότι επισημαίνουμε ορισμένα πεδία ως υποχρεωτικά, δεδομένου ότι πρόκειται για δεδομένα που χρειαζόμαστε για να μπορούμε να παρέχουμε την υπηρεσία ή να σας δώσουμε πρόσβαση στη συγκεκριμένη λειτουργία. Παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας ότι εάν αποφασίσετε να μην μας παρέχετε αυτές τις πληροφορίες, ενδέχεται να μην μπορείτε να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας ως χρήστης ή να μην μπορείτε να λειτουργήσετε αυτές τις υπηρεσίες . Ανάλογα με τις υπηρεσίες, προϊόντα ή λειτουργίες που θέλετε να λάβετε, θα επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

 1. Για να διαχειριστούμε την εγγραφή σας ως χρήστη της Πλατφόρμας
  Εάν αποφασίσετε να εγγραφείτε ως χρήστης στην Πλατφόρμα μας, πρέπει να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για να σας αναγνωρίσουμε ως χρήστη της Πλατφόρμας και για να σας δώσουμε πρόσβαση στις διάφορες λειτουργίες, προϊόντα και υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες προς εσάς.
 2. Για την ανάπτυξη, εκπλήρωση και εκτέλεση της σύμβασης πώλησης ή παροχής υπηρεσιών που έχετε συνάψει μαζί μας στην πλατφόρμα.
  Να διαχειριστούμε την πληρωμή των προϊόντων που αγοράσατε, ανεξάρτητα από τη διαδικασία πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε. Να διαχειριστούμε πιθανές επιστροφές αφότου έχετε πραγματοποιήσει μια αγορά και να διαχειριστούμε αιτήματα για πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα προϊόντων, κρατήσεις προϊόντων μέσω της πλατφόρμας.
  Να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τις ενημερώσεις ή τις ενημερωτικές ειδοποιήσεις που σχετίζονται με τις λειτουργίες και τα προϊόντα.
 3. Για σκοπούς μάρκετινγκ
  Αν και όταν εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας δελτίο, θα επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να διαχειριστούμε την εγγραφή σας. Να διεξάγουμε προωθητικές ενέργειες (για παράδειγμα για την οργάνωση διαγωνισμών) ή για την αποστολή λίστας των προϊόντων που έχετε αποθηκεύσει στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας υποδεικνύετε, newsletters , υπενθυμίσεις κτλ. Συμμετέχοντας σε οποιαδήποτε προωθητική ενέργεια, μας εξουσιοδοτείτε να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα που έχετε μοιραστεί μαζί μας ανάλογα με την προωθητική ενέργεια και μπορούμε να τα κοινοποιήσουμε μέσω διαφόρων μέσων όπως τα κοινωνικά δίκτυα ή την ίδια την Πλατφόρμα.
 4. Ανάλυση χρηστικότητας και ποιότητας για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας.
  Εάν εισέλθετε στην Πλατφόρμα μας σας ενημερώνουμε ότι θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα περιήγησής σας για σκοπούς ανάλυσης και στατιστικούς σκοπούς, δηλαδή για να κατανοήσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες αλληλεπιδρούν στην Πλατφόρμα.

Ποιος έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα;

Αποδεκτές των προσωπικών σας δεδομένων μπορεί να είναι το αρμόδιο τμήμα επεξεργασίας της παραγγελίας σας, συνεργαζόμενες εταιρείες courier , οι λογιστές της εταιρείας μας, συνεργάτες και πάροχοι υπηρεσιών που σχετίζονται με το μάρκετινγκ και τη διαφήμιση όπως επίσης και οργανισμοί εντοπισμού και πρόληψης απάτης.

Σε κάθε περίπτωση όμως διαβιβάζονται μόνο τα δεδομένα που είναι απαραίτητα . Μερικές από τις ανωτέρω εταιρείες ενδέχεται να έχουν αυτοτελές δικαίωμα η υποχρέωση να επεξεργαστούν τα προσωπικά σας δεδομένα. Στην περίπτωση αυτή ενεργούν οι ίδιες ως υπεύθυνες της αντίστοιχης επεξεργασίας.

Χρόνος διατήρησης των προσωπικών σας δεδομένων

Για τη διαχείριση της εγγραφής σας ως χρήστη της Πλατφόρμας Θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για το χρονικό διάστημα που παραμένετε εγγεγραμμένος χρήστης (δηλαδή μέχρι να αποφασίσετε να διαγραφείτε).

Τι συμβαίνει όταν μας παρέχεται δεδομένα τρίτων ;

Προσφέρουμε λειτουργίες ή υπηρεσίες που απαιτούν να επεξεργαστούμε τα προσωπικά δεδομένα τρίτου μέρους που μας παρέχετε, όπως στην περίπτωση της ενεργοποίησης και αποστολής Δώρο Επιταγής. Αν μας παρέχετε προσωπικά δεδομένα τρίτων, εγγυάστε ότι τους έχετε ενημερώσει για τους σκοπούς και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να επεξεργαστούμε τα προσωπικά τους δεδομένα.

Δικαίωμα ανάκλησης συγκατάθεσης σας

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεση σας αποστέλλοντας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και το δικαίωμα να αντιταχτείτε στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης . Εάν ασκήσετε το δικαιώματα αυτά η ZARK, δε θα είναι πλέον σε θέση να σας αποστέλλει διαφημιστικές προσφορές.

Δικαίωμα διόρθωσης των προσωπικών σας δεδομένων

Να μας ζητήσετε να διορθώσουμε τα δεδομένα που έχουμε. Να θυμάστε ότι εάν είστε εγγεγραμμένος χρήστης της Πλατφόρμας, μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στην ενότητα που αντιστοιχεί στα προσωπικά σας δεδομένα για να τροποποιήσετε ή να επικαιροποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Copyright © 2018 ZARK. All Rights Reserved.