ΚΟΣΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Παραλαβή από κατάστημα - ΔΩΡΕΑΝ

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης από 1-4 εργάσιμες μέρες. Το άτομο που θα έρθει να παραλάβει την παραγγελία θα πρέπει να επιδείξει ένα έγγραφο αναγνώρισης, είτε ειναι ο αγοραστής είτε είναι κάποιο άλλο άτομο στη θέση του.

Το κόστος μεταφορικών είναι το ίδιο για την αποστολή σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος.

  • Για παραγγελίες κάτω των 50 € το κόστος αποστολής είναι 1,99 € και η χρέωση για την αντικαταβολή είναι 1,00 €. Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης 2-3 εργάσιμες μέρες.
  • Για παραγγελίες άνω των 50 € το κόστος αποστολής και η αντικαταβολή είναι δωρεάν.

*στις παραπάνω τιμές εμπεριέχεται ο ΦΠΑ.

  • Για τις περιοχές όπου χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες από την courier ο εκτιμώμενος χρόνος ενδέχεται να διαφέρει. Σε κάθε περίπτωση, θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η παραγγελία σας να σας παραδοθεί το συντομότερο δυνατό.
    *Για παραγγελίες που έχουν πραγματοποιηθεί με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας θα πρέπει να έχει επιβεβαιωθεί η καταβολή των χρημάτων από την εκάστοτε τράπεζα.

ΚΥΠΡΟΣ

  • Για την Κύπρο το κόστος αποστολής για Standard αποστολές είναι 6 € ενώ για τις Express αποστολές το κόστος αποστολής είναι 14,90 €

Όσες παραγγελίες καταχωρούνται μέχρι τη 13:00 (ώρα Ελλάδος), επεξεργάζονται από το αρμόδιο τμήμα την ίδια μέρα , ενώ πέραν αυτής της ώρας επεξεργάζονται την επομένη.

Όσες παραγγελίες καταχωρούνται την Παρασκευή μετά τη 13:00 (ώρα Ελλάδος), και καθ' όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, επεξεργάζονται τη Δευτέρα.

Copyright © 2018 ZARK. All Rights Reserved.