Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία ZARK ιδρύεται το 1981 και αποτελεί μια ανερχόμενη εταιρεία μόδας ανδρικών και γυναικείων ρούχων. Ο πελάτης αποτελεί το κέντρο του επιχειρηματικού μοντέλου το οποίο αποτελείται από τον σχεδιασμό, την κατασκευή, την διανομή και την πώληση μέσω του δικού της δικτύου καταστημάτων και μέσω δικτύου χονδρικής πώλησης.

Κύριος στόχος της εταιρείας μας είναι να συνεχίζει να επενδύει τόσο στην υψηλή ποιότητα και στο χαμηλό κόστος όσο και στον διαφοροποιημένο σχεδιασμό των προϊόντων που παράγει.

Το 1986 η ZARK αποφασίζει να ανοίξει το πρώτο της αποκλειστικό κατάστημα στο Αγρίνιο 300 τμ. Το 2017 ένα δεύτερο ομώνυμο κατάστημα 400 τμ εγκαινιάζει την παρουσία του στην πόλη της Λαμίας.

Η ZARK απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες μεταξύ 18-40 ετών που ενημερώνονται για τη μόδα, ζουν ένα σύγχρονο τρόπο ζωής, έχουν άποψη και θέλουν να εκφράζουν την προσωπικότητα τους μέσα από τις ενδυματολογικές τους επιλογές.

Η ZARK ακολουθεί τις διεθνές τάσεις προσθέτοντας πάντα τον μοναδικό και ιδιαίτερο χαρακτήρα της. Έχει σαν στόχο να κάνει τον κάθε πελάτη της να αισθάνεται άνετα και ταυτόχρονα να ξεχωρίζει. Εκτός από τον χώρο της ένδυσης, έχει εδραιωθεί και στο χώρο των αξεσουάρ και των υποδημάτων, δημιουργώντας προτάσεις για ένα ολοκληρωμένο ενδυματολογικό προφίλ.

Copyright © 2018 ZARK. All Rights Reserved.