ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του. Προσοχή: Τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που αποστάλθηκαν από την ZARK και παρελήφθησαν από τον πελάτη, χωρίς φθορές με τα καρτελάκια τους και τις συσκευασίες τους σε άριστη κατάσταση . Σε περίπτωση που στον ποιοτικό μας έλεγχο διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα από τα παραπάνω το προϊόν δεν θα γίνετε αποδεκτό από την εταιρία μας και θα αποστέλλεται με χρέωση του παραλήπτη.

Συμπληρώστε το ειδικό έντυπο επιστροφής που βρίσκεται μέσα στην συσκευασία του προϊόντος προκειμένου να μας ενημερώσετε για τους λόγους επιστροφής και τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να σας εξυπηρετήσουμε. Σε περίπτωση που χάσετε το έντυπο επιστροφής μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ.

Εναλλακτικά μπορείτε στο site μας να επιλέξετε στο πεδίο επιστροφές, επιστροφή προϊόντος συμπληρώνοντας τα απαραίτητα πεδία.

Σας υπενθυμίζουμε ότι όταν μας επιστρέφετε ένα προϊόν πρέπει να γνωρίζουμε τον αριθμό παραγγελίας, τον κωδικό του προϊόντος, καθώς και την επιθυμία σας για αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων ώστε να μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε το αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.

Σε περίπτωση επιστροφής έχετε την δυνατότητα:

Αλλαγή προϊόντος

Επιστρέψτε το προϊόν πολύ καλά συσκευασμένο προς αποφυγή φθοράς κατά την μεταφορά του, χρησιμοποιώντας την υπηρεσία της ACS courier. Η πρώτη επιστροφή επιβαρύνει αποκλειστικά την ZARK για αποστολές εντός Ελλάδος. Ο πελάτης χρεώνεται μόνο τα έξοδα αποστολής της νέας παραγγελίας (1,99 € + 1,00 € η αντικαταβολή). Σε περίπτωση δεύτερης επιστροφής που αφορά την ίδια παραγγελία τα έξοδα για την επιστροφή και την παραλαβή της παραγγελίας θα πρέπει να καλυφτούν αποκλειστικά από τον πελάτη. Για την Κύπρο και το εξωτερικό, το κόστος επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη και μπορεί να πραγματοποιηθεί με οποιαδήποτε μεταφορική εταιρεία επιθυμεί ο πελάτης.

Προσοχή: Σε περίπτωση που επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη μεταφορική της επιλογής σας, θα επιβαρυνθείτε εξ ολοκλήρου το κόστος μεταφορικών.

Το δέμα σας θα πρέπει να περιέχει 1.το προϊόν 2. το ειδικό έντυπο επιστροφής συμπληρωμένο 3. την απόδειξη σας. Για την παραγγελία του καινούριου προϊόντος με το οποίο επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε την αλλαγή θα πρέπει να προβείτε σε καινούρια παραγγελία και στο πεδίο σχόλια παραγγελίας σημειώστε την λέξη αλλαγή.

Επιστροφή Χρημάτων

Επιστρέψτε το προϊόν πολύ καλά συσκευασμένο προς αποφυγή φθοράς κατά την μεταφορά του, χρησιμοποιώντας την υπηρεσία της ACS courier με επιβάρυνση 4,95 € για Ελλάδα και 6,95 € για Κύπρο. Το ποσό αυτό θα κρατηθεί από την επιστροφή των χρημάτων σας . Σε περίπτωση που επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη μεταφορική της επιλογή σας, θα επιβαρυνθείτε εξ ολοκλήρου το κόστος μεταφορικών . Το δέμα σας θα πρέπει να περιέχει 1.το προϊόν 2. το ειδικό έντυπο επιστροφής συμπληρωμένο επιλέγοντας επιστροφή χρημάτων και συμπληρώνοντας τα στοιχεία του λογαριασμού σας ώστε να πραγματοποιηθεί η κατάθεση από την εταιρία μας 3. την απόδειξη σας.

Η διεύθυνση στην οποία μπορείτε να αποστέλλεται τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:

ZARK
ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ 3
ΑΓΡΙΝΙΟ 30100

Copyright © 2018 ZARK. All Rights Reserved.